Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Utólagos engedelmeddel

2023.12.01. 20:00

Az van, hogy megírtad, sikerült végigolvasnod az eddigieket, és kérted, ne legyen vége. Oké. Akkor most viszont utólag kellene beszámolnom itt a május elejétől történtekről, ami nyilván lehetetlen, mert arra sem emlékszem, mit ettem tegnap, de szerencsére vannak fotók, úgyhogy beszórok egy párat (megszámoltam, 14-et) az elmúlt fél évből, időrendben:

img-2618.jpg

Május, Római part.

img-2631.jpg

img-2632.jpg

Június: ezt nem tudom megmondani, pontosan hol volt, elindultunk az 1-es úton Bicske felé, és ahol azt láttuk, h több autó parkol az erdőben, ott megálltunk kirándulni. Sétáltunk egy pár kilométert, megnéztünk valami elhagyott temetőt, aztán vissza.

img-2681.jpg

Június vége, valahol a belvárosban.

img-2703.jpg

img-2704.jpg

img-2705.jpg

Június legvége, gyönyörű bizonyítványok.

img-2711.jpg

Július végén megint a városban csatangoltunk.

img-2722.jpg

Augusztus közepén pedig egy kellemes kardióséta következett valahol a Szépvölgyi út végétől elindulva felfelé a Hármashatár-hegyre, de szerintem fel is értünk a kilátóig...

img-2729sq.jpg

Ezt tudom: augusztus 20-án a Magyar Zene Házában készítettünk (én) bravúros fotót a tükrös tetejű és oldalú liftben. Ahhoz, hogy legalább egy ilyen jó kép elkészüljön, lefoglaltuk az egyik liftet vagy 10 percre. 

img-2740.jpg

img-2741.jpg

Szeptember elsején sem volt jobb ötletünk, mint Budapest, viszont jó hosszú idő után újra ettünk egy-egy remek Subway-szenyát, tényleg beszarás jó volt!

img-2747.jpg

Rá egy hétre meg a Népszigethez kirándultunk, ott szörpöztünk.

img-4750.jpg

Ez meg már egy októberi fotó, Velencén készült, de már látszik, hogy elmúlt a nyár. Azért jót sétáltunk, mögöttünk meg még sportoltak is a kitartóbbak. Viszont itt van egy nagy különbség az előző képekhez képest: komoly egyetemista fejed van már (kissé talán megviselt is), hiszen felvettek az ELTE-re, és ez nagy szó, mert te vagy az első egyetemre járó gyerekem!

A képekről egyébként még az látszik, hogy viszonylag kevés kedvenc pólóm van, érdemes lesz tehát 2024-ben egy kicsit frissítenem a kollekciót. És a hajam is egyre kevesebb. A képekről viszont az nem látszik, hogy azért fél év alatt nem csak ennyi helyen voltunk, hiszen igyekeztünk lehetőleg minden hétvégén találkozni, bár a nyári nyaralós időszak ebből a szempontból foghíjasabb volt, illetve a sima plázázós és egyéb "ügyintézős" találkozóinkon nem csináltam, csináltunk kötelező jelleggel fotót, így azok a hetek így nem kerültek dokumentálásra. Na majd jövőre ;) Csók.

süti beállítások módosítása